Willibrordus

 

-de kinderen zijn op donderdagmiddag 18 dec. VRIJ! / Zie Extra Nieuwsbrief

-de parkeersluis aan de Molenstraat is op donderdagavond afgesloten -de kinderen blijven na de tocht in de klas, NIET op straat.
-bakjes, bordjes, enz. voor het buffetje gaan op vrijdag mee naar huis. -op vrijdagmiddag 19 dec. om 12.00 uur begint voor alle groepen 1 t.m. 8 de Kerstvakantie!
Tot slot….

Wij wensen iedereen een hele mooie Kerst, natuurlijk een fijne Vakantie, een gezellige Jaarwisseling en het allerbeste voor 2015!...en tot 5 januari!

Team Willibrordusschool  

  

De Willibrordusschool is een van de zes scholen onder het bestuur van  "de Oude Vrijheid", stichting voor katholiek onderwijs in de gemeente Hilvarenbeek. De school ligt in het Brabantse dorp Diessen waaronder ook Baarschot valt. Het is een grote school met ruim 330 leerlingen verdeeld over 14 groepen. Op de school werken 31 personeelsleden.  

Wij proberen op school de kinderen de kennis en vaardigheden mee te geven, die ze nodig hebben om door te groeien. Dat doen we, door met elkaar een sfeer te scheppen waarin samenwerken en samenleven vanzelfsprekend is en waarin elk kind zich veilig en vertrouwd kan voelen.
Ons onderwijsconcept is gebaseerd op Coöperatief Leren. Cooperatief Leren is groepswerk waarbij de kinderen echt samen werken en leren. Met "echt" bedoelen we dat de leerlingen als groepsleden met elkaar betrokken zijn en van elkaar afhankelijk zijn om een goed resultaat te behalen..

Ons motto is dan ook:        “Veilig en vertrouwd… Samen op reis”.